Profiilisäätövarsi

Sappax profiilisäätövarret ovat ergonomisia, kevyitä ja varmatoimisia teleskooppivarsia. Varsien ulkoputki on kestävää komposiittia. Profiilisäätövarsia löytyy kahta eri kokoa ja kolme eri väriä.

Lyhyempi varsi säätyy 50-90 cm tuotenro 8090 ja pidempi  95-180 cm tuotenro 8180.

Varsi voidaan purkaa osiksi puhdistusta varten ilman työkaluja.

Varteen on saatavana lisäosia halk. 18mm: kartioliitin, kierreliitin ja kulmanivel.

Sappax runko

Sappax runko toimii sekä kuivaimena, lakaisimena että putkipyyhkeen kanssa pesimenä. Runkoja on 6 eri leveyttä, 30, 40, 50, 80, 100 ja 120 cm.

30cm monitoimipuhdistajalla (Sappax-runko + putkipyyhe + profiilisäätövarsi) puhdistat parhaiten pöytäpinnat, pystypinnat, kapeat ja/tai matalat kalusteet esim. päiväkodeissa.

40cm monitoimipuhdistaja soveltuu loistavasti kotiin. Väline on näppärä kalustetuissa tiloissa, sillät puhdistat kätevästi mm. jalkalistat, ahtaat vessatilat. Voit säilyttää välinettä pesuhuoneessa, jossa se toimii kuivaimena.

50cm monitoimipuhdistaja on yleisin ammattilaisen valinta. Ergonomisuus, monipuolisuus ja keveys takaavat tehokkaan työskentelyn. Se sopii myös isompiin ja väljemmin kalustettuihin tiloihin.

80-100 cm monitoimipuhdistajalla käytävät, neuvotteluhuoneet ja muut väljästi kalustetut tilat esim. pukuhuoneet.

100 – 120 cm monitoimipuhdistajalla leveät käytävät ja aulatilat, liikuntasalit ja muut avoimet tilat. Leveissä 80-120 rungoissa on oma putkipyyhkeen kiinnitysmekanismi.

Sappax rungon vaihtokumi

Sappax rungon vaihtokumi on antimikrobista teknistä muoviseosta ja se on helposti vaihdettavissa. Kumeja on 6 eri pituutta. Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Kaksoisterän teräkulma ei ole symmetrinen, joten teräkulman ansiosta kuivaaminen ja lakaisu onnistuu matalien tasojen alta.

Putkipyyhe, aukileikattu mikrokuitu, lila

Sappax putkipyyhkeitä löytyy kahta eri materiaalia.

Lila 100% aukileikattu mikrokuitu sopii kuiva ja nihkeäpyyhintään. Putkipyyhe voidaan pujottaa myös käteen ja käyttää sitä tasopyyhkeen tapaan esim. porraskaiteiden pyyhintään.

Putkipyyhe voidaan pestä 40-95 asteen pesussa, rumpukuivaus on suositeltu. Putkipyyhe kestää jopa 1000 pesukertaa.

Putkipyyhkeet soveltuvat myös vahan levitykseen ja onnistuu myös leveillä 80-120cm välineillä

Putkipyyhe on aina n. 5cm leveämpi kuin runko, esim 40cm Sappax-runkoon 1040 sopii 45cm putkipyyhe 11045.

Putkipyyhe, mikro/polyesteri, viininpunavalkoinen

Sappax putkipyyhkeitä löytyy kahta eri materiaalia. Viininpuna/valkoinen mikro/polyesteri sopii kuiva-, nihkeä-, kostea- ja märkäpyyhintään.

Putkipyyhe voidaan pestä 40-95 asteen pesussa, rumpukuivaus on suositeltu. Putkipyyhe kestää jopa 1000 pesukertaa.

Putkipyyhkeet soveltuvat myös vahan levitykseen ja onnistuu myös leveillä 80-120cm välineillä

Putkipyyhe on aina n. 5cm leveämpi kuin runko, esim 40cm Sappax-runkoon 1040 sopii 45cm putkipyyhe 10045

Tehotassu

Tehotassu on 100% mikrokuitua. Se on kätevä ”kinnas” ja pysyy pintoja esim. valaisimia, hanoja, oven kahvoja, auton kojelautaa ym. pyyhittäessä hyvin kädessä.

Tehotassu voidaan pestä 40 – 95 asteen pesussa, rumpukuivaus on suositeltu.

Tasopyyhe

Mikrokuituinen Sappax Tasopyyhe 32×32 cm on kehitetty tehokkaaseen puhdistamiseen esim. KW Siivousveden sekä KW puhdistustuotteiden kanssa.

Sappax Tasopyyhe on erittäin korkealaatuinen kudottu mikrokuitupyyhe, joka soveltuu vaativiinkin kohteisiin.

Konepesu max 90 C

Ennen käyttöönottoa pyyhe kannattaa pestä lyhyellä pesuohjelmalla, jolloin pyyhkeen sähköisyys poistuu.

Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuainetta.

Pese mikrokuitupyykki aina erikseen

Kaksoisteräkuivain L, lila

Sappax kaksoisteräkuivain toimii niin kuivaimena märkätiloissa kuin lakaisimena. Kuivaimen terä on antimikrobista teknistä muoviseosta.

Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Lilan kaksoiteräkuivaimen teräprofiili on kapeampi ja pehmeämpi kuin XL-mallin. Käytä painamatta ja kevyesti.

Kaksoisteräkuivaimia on 6 eri pituutta 30, 40, 50, 80, 100 ja 120 cm. 80 – 120 cm soveltuvat välissä tiloissa kuivalakaisuun.

Terä on vaihdettavissa uuteen sekä irroitettavissa puhdistusta varten.

Kaksoisteräkuivaimeen sopii täydellisesti lila profiilisäätövarsi.

Kaksoisteräkuivaimen vaihtokumi, lila

Sappax kaksoisteräkuivaimen vaihtokumi on antimikrobista teknistä muoviseosta ja se on helposti vaihdettavissa. Kumeja on 6 eri pituutta. Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Lilassa kumissa on teräkulma kapeampi kuin muissa.

Kaksoisteräkuivain XL, kirkas

Sappax kaksoisteräkuivain toimii niin kuivaimena märkätiloissa kuin lakaisimena. Kuivaimen terä on antimikrobista teknistä muoviseosta.

Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Kaksoisterän teräkulma ei ole symmetrinen, joten teräkulman ansiosta kuivaaminen ja lakaisu onnistuu matalien tasojen alta.

Kaksoisteräkuivaimia on 6 eri pituutta 30, 40, 50, 80, 100 ja 120 cm. 80 – 120 cm soveltuvat välissä tiloissa kuivalakaisuun.

Terä on vaihdettavissa uuteen sekä irroitettavissa puhdistusta varten.

Kaksoisteräkuivaimeen sopii täydellisesti lila profiilisäätövarsi.

Kaksoisteräkuivaimen XL vaihtokumi, kirkas

Sappax kaksoisteräkuivaimen vaihtokumi on antimikrobista teknistä muoviseosta ja se on helposti vaihdettavissa. Kumeja on 6 eri pituutta. Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Kaksoisterän teräkulma ei ole symmetrinen, joten teräkulman ansiosta kuivaaminen ja lakaisu onnistuu matalien tasojen alta.

Kulmanivel

Kulmanivel sopii Sappax profiilisäätövarteen. Kulmanivel tuo ulottuvuutta esim. ylätasojen pyyhintään. Kulmanivelessä on profiilimuoto, mikä pitää välineen

Kartioliitin

Kartioliitin sopii Sappax profiilisäätövarteen ja muihin 18 mm sisähalkaisijaltaan oleviin varsiin. Kartioliittimeen voit laittaa esim. ikkunanpesuvälineen, -kuivaimen tai vaikka maalaustelan.

Kierreliitin

Kierreliitin sopii Sappax profiilisäätövarteen ja muihin 18 mm sisähalkaisijaltaan oleviin varsiin. Kierreliittimen avulla voit käyttää samaa vartta harjan ja vaikka Sappax monitoimipuhdistajan kanssa.

Siivoustarvikelaukku 2:lla sangolla

Sappax siivoustarvikelaukussa kulkee kaikki tarpeellinen mukana. Laukusta löytyy 2 sankoa, 5 erikokoista taskua, turvallisuutta lisäävät heijastimet, pikä- sekä lyhyt kantohihna, paikat varsille ja siivousvälineille. Laukku on konepestävissä 40 asteessa.

Siivoustarvikelaukku 1:llä sangolla

Sappax siivoustarvikelaukussa kulkee kaikki tarpeellinen mukana. Laukusta löytyy 1 sanko, 5 erikokoista taskua, turvallisuutta lisäävät heijastimet, pikä- sekä lyhyt kantohihna, paikat varsille ja siivousvälineille. Laukku on konepestävissä 40 asteessa.