Profiilisäätövarsi

Sappax-profiilisäätövarret ovat ergonomisia, kevyitä ja varmatoimisia teleskooppivarsia. Varsien ulkoputki on kestävää komposiittia. Profiilisäätövarsia löytyy kahta eri kokoa ja kolme eri väriä.

Lyhyempi varsi säätyy 50-90 cm tuotenro 8090 ja pidempi 95-180 cm tuotenro 8180.

Varsi voidaan purkaa osiksi puhdistusta varten ilman työkaluja.

Varteen on saatavana lisäosia halk. 18mm: kartioliitin, kierreliitin ja kulmanivel.

Sappax-runko

Sappax-runko toimii sekä kuivaimena ja lakaisimena, että putkipyyhkeen kanssa pesimenä. Runkoja on 6 eri leveyttä: 30, 40, 50, 80, 100 ja 120 cm.

30cm monitoimipuhdistajalla (Sappax-runko + putkipyyhe + profiilisäätövarsi) puhdistat parhaiten pöytä- ja pystypinnat sekä kapeat ja matalat kalusteet esim. päiväkodeissa.

40cm monitoimipuhdistaja soveltuu loistavasti kotiin. Väline on näppärä kalustetuissa tiloissa. Sillä puhdistat kätevästi mm. jalkalistat ja ahtaat vessatilat. Voit säilyttää välinettä pesuhuoneessa, jossa se toimii kuivaimena.

50cm monitoimipuhdistaja on yleisin ammattilaisen valinta. Ergonomisuus, monipuolisuus ja keveys takaavat tehokkaan työskentelyn. Se sopii myös isompiin ja väljemmin kalustettuihin tiloihin.

80-100 cm monitoimipuhdistajalla käytävät, neuvotteluhuoneet ja muut väljästi kalustetut tilat esim. pukuhuoneet.

100-120 cm monitoimipuhdistajalla leveät käytävät ja aulatilat, liikuntasalit ja muut avoimet tilat. Leveissä 80-120 cm rungoissa on oma putkipyyhkeen kiinnitysmekanismi.

Sappax-rungon vaihtokumi

Sappax-rungon vaihtokumi on antimikrobista teknistä muoviseosta ja se on helposti vaihdettavissa. Kumeja on 6 eri pituutta. Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Kaksoisterän teräkulma ei ole symmetrinen, joten teräkulman ansiosta kuivaaminen ja lakaisu onnistuu matalien tasojen alta.

Putkipyyhe, aukileikattu mikrokuitu, lila

Sappax-putkipyyhkeitä löytyy kahta eri materiaalia.

Lila 100% aukileikattu mikrokuitu sopii kuiva- ja nihkeäpyyhintään. Putkipyyhe voidaan pujottaa myös käteen ja käyttää sitä tasopyyhkeen tapaan esim. porraskaiteiden pyyhintään.

Putkipyyhe voidaan pestä 40-95 asteen pesussa. Suosittelemme rumpukuivausta. Putkipyyhe kestää jopa 1000 pesukertaa.

Putkipyyhkeet soveltuvat myös vahan levitykseen ja se onnistuu 40 ja 50 cm monitoimipuhdistajien lisäksi myös leveämmillä 80-120 cm välineillä.

Putkipyyhe on aina n. 5 cm leveämpi kuin runko, esim 40 cm Sappax-runkoon 1040 sopii 45 cm putkipyyhe 11045.

Putkipyyhe, mikro/polyesteri, viininpunavalkoinen

Sappax-putkipyyhkeitä löytyy kahta eri materiaalia. Viininpunavalkoinen mikro/polyesteri sopii kuiva-, nihkeä-, kostea- ja märkäpyyhintään.

Putkipyyhe voidaan pestä 40-95 asteen pesussa. Suosittelemme rumpukuivausta. Putkipyyhe kestää jopa 1000 pesukertaa.

Putkipyyhkeet soveltuvat myös vahan levitykseen ja se onnistuu 40 ja 50 cm monitoimipuhdistajien lisäksi myös leveämmillä 80-120 cm välineillä.

Putkipyyhe on aina n. 5 cm leveämpi kuin runko, esim 40 cm Sappax-runkoon 1040 sopii 45 cm putkipyyhe 10045

Tehotassu

Tehotassu on 100% mikrokuitua. Se on kätevä ”kinnas” ja pysyy pintoja (esim. valaisimia, hanoja, oven kahvoja ja auton kojelautaa) pyyhittäessä hyvin kädessä.

Tehotassu voidaan pestä 40-95 asteen pesussa. Suosittelemme rumpukuivausta.

Tasopyyhe

Mikrokuituinen Sappax-tasopyyhe 32×32 cm on kehitetty tehokkaaseen puhdistamiseen esim. KW Siivousveden sekä KW puhdistustuotteiden kanssa.

Sappax-tasopyyhe on erittäin korkealaatuinen kudottu mikrokuitupyyhe, joka soveltuu vaativiinkin kohteisiin.

Konepesu max 90⁰C

Ennen käyttöönottoa pyyhe kannattaa pestä lyhyellä pesuohjelmalla, jolloin pyyhkeen sähköisyys poistuu.

Älä käytä huuhtelu- tai valkaisuainetta.

Pese mikrokuitupyykki aina erikseen.

Kaksoisteräkuivain L, lila

Sappax-kaksoisteräkuivain toimii kuivaimena märkätiloissa sekä kuivalakaisimena. Kuivaimen terä on antimikrobista teknistä muoviseosta.

Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Lilan kaksoiteräkuivaimen teräprofiili on kapeampi ja pehmeämpi kuin XL-mallin. Käytä painamatta ja kevyesti.

Kaksoisteräkuivaimia on 6 eri pituutta: 30, 40, 50, 80, 100 ja 120 cm. 80 – 120 cm soveltuvat väljissä tiloissa kuivalakaisuun.

Terä on vaihdettavissa uuteen sekä irroitettavissa puhdistusta varten.

Kaksoisteräkuivaimeen sopii täydellisesti lila profiilisäätövarsi.

Kaksoisteräkuivaimen vaihtokumi, lila

Sappax-kaksoisteräkuivaimen vaihtokumi on antimikrobista, teknistä muoviseosta ja se on helposti vaihdettavissa. Kumeja on 6 eri pituutta. Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Lilassa kumissa teräkulma on kapeampi kuin muissa.

Kaksoisteräkuivain XL, kirkas

Sappax-kaksoisteräkuivain toimii kuivaimena märkätiloissa sekä kuivalakaisimena. Kuivaimen terä on antimikrobista, teknistä muoviseosta.

Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Kaksoisterän teräkulma ei ole symmetrinen, joten teräkulman ansiosta kuivaaminen ja lakaisu onnistuu matalienkin tasojen alta.

Kaksoisteräkuivaimia on 6 eri pituutta: 30, 40, 50, 80, 100 ja 120 cm. 80 – 120 cm soveltuvat väljissä tiloissa kuivalakaisuun.

Terä on vaihdettavissa uuteen sekä irroitettavissa puhdistusta varten.

Kaksoisteräkuivaimeen sopii täydellisesti lila profiilisäätövarsi.

Kaksoisteräkuivaimen XL vaihtokumi, kirkas

Sappax-kaksoisteräkuivaimen vaihtokumi on antimikrobista, teknistä muoviseosta ja se on helposti vaihdettavissa. Kumeja on 6 eri pituutta. Kaksoisterän ansiosta käyttöikää on tuplasti. Kaksoisterän teräkulma ei ole symmetrinen, joten teräkulman ansiosta kuivaaminen ja lakaisu onnistuu matalienkin tasojen alta.

Kulmanivel

Kulmanivel sopii Sappax-profiilisäätövarteen. Kulmanivel tuo ulottuvuutta esim. ylätasojen pyyhintään. Kulmanivelessä on profiilimuoto, joka pitää välineen

Kartioliitin

Kartioliitin sopii Sappax-profiilisäätövarteen ja muihin 18 mm sisähalkaisijaltaan oleviin varsiin. Kartioliittimeen voit laittaa esim. ikkunanpesuvälineen, -kuivaimen tai maalaustelan.

Kierreliitin

Kierreliitin sopii Sappax-profiilisäätövarteen ja muihin 18 mm sisähalkaisijaltaan oleviin varsiin. Kierreliittimen avulla voit käyttää samaa vartta Sappax-monitoimipuhdistajan ja vaikka harjan kanssa.

Siivoustarvikelaukku 2:lla sangolla

Sappax-siivoustarvikelaukussa kulkee kaikki tarpeellinen mukana. Laukusta löytyy 2 sankoa, 5 erikokoista taskua, turvallisuutta lisäävät heijastimet, pitkä- ja lyhyt kantohihna sekä paikat varsille ja siivousvälineille. Laukku on konepestävissä 40 asteessa.

Siivoustarvikelaukku 1:llä sangolla

Sappax-siivoustarvikelaukussa kulkee kaikki tarpeellinen mukana. Laukusta löytyy 1 sanko, 5 erikokoista taskua, turvallisuutta lisäävät heijastimet, pitkä- ja lyhyt kantohihna sekä paikat varsille ja siivousvälineille. Laukku on konepestävissä 40 asteessa.