Sappax – Sukupolvelta seuraavalle

Sappax ei ole pelkkä yritys tai tuote. Se on yhden perheen intohimo, elinkeino ja elämäntyö, joka punoutuu huippuunsa hiotun siivoustuotteen ympärille.

Aaro Heinonen

Aaro Heinonen oli innovatiivinen ajattelija. Koko uransa ajan hänellä oli halu valmistaa aina vain parempi väline siivoamiseen. Alun perin siivoustuotteiden kehitystyö lähti liikkeelle pohdinnasta, miten märkämopin saisi juuri sopivan kosteaksi. Ensimmäisenä versiona valmistui tämän myötä pehmeätelainen puristuslaite. Tästä eteenpäin jokainen Aaron kehittämä tuote on ollut edeltäjäänsä parempi ja tähdännyt aina yhä parempaan siivoustulokseen.

Siinä missä Aaro oli kekseliäs ideoija ja loistava kehittämään tuotteita, hänen vaimonsa oli ammattilainen myynnissä ja tunsi siivousalan ihmiset. Pariskunnan matka huipentuikin Sappaxin perustamiseen vuonna 1995, ja Sappax-monitoimipuhdistajan tuomiseen markkinoille. Kymmenien vuosien kokemus konkretisoitui tähän välineeseen, joka loistaa niin tehokkuudessaan, laadussaan, monipuolisuudessaan kuin ergonomiassaan.

Yritys on sittemmin siirtynyt sukupolvelta seuraavalle ja kulkenut matkaansa monen mutkan kautta. Uuden sukupolven myötä Sappax on ottanut uuden suunnan kohti modernimpaa yritystä. Perinteitä kuitenkin vaalitaan ja Sappaxin siivousvälineistö valmistetaan edelleen Salossa. Siivousvälineissä on myös säilynyt Aaron valitsemat värit, joiden lisäksi uusi sukupolvi on tuonut oman lisänsä niihin. Sappax-monitoimipuhdistaja ei kuitenkaan ole ainoastaan ensiluokkainen siivousväline, se on muisto vanhemmista ja heidän tekemästä työstä.

Sappaxin tarina kietoutuu koko perheeseen

Jo nimi Sappax kertoo kuinka tärkeä merkitys perheellä on yritykselle: nimen ensimmäiset viisi kirjainta on tullu perheenjäseniltä ja viimeinen x symboloi tulevaisuutta lapsien kautta. Nimen kautta Sappaxin historia elää yrityksen mukana.