Project Description

Sappax-stommen fungerar som en torkare, sopare och med en rörduk som en tvättare. Stommarna finns tillgängliga i 6 olika bredder, 30, 40, 50, 80, 100 och 120 cm.

Multirengöraren på 30 cm (Sappax-stomme + rörduk + profiljusteringsskaft) är bäst för att rengöra bordsytor, vertikala ytor, smala och/eller låga möbler i t.ex. daghem.

Multirengöraren på 40 cm lämpar sig utmärkt för hemmet. Redskapet är praktiskt i möblerade utrymmen och med det rengör du behändigt bl.a. fotlister och trånga toalettutrymmen. Du kan förvara redskapet i tvättstugan, där det fungerar som en torkare.

Multirengöraren på 50 cm är det vanligaste valet för en professionell. Ergonomin, mångsidigheten och dess lätta vikt garanterar ett effektivt arbete. Den är också lämplig för större och mer rymligt möblerade utrymmen.

Med multirengörarna på 80–100 cm rengör du korridorer, mötesrum och andra rymligt möblerade utrymmen, t.ex. omklädningsrum.

Med multirengörarna på 100–120 cm rengör du breda korridorer och entréutrymmen, gymnastiksalar och andra öppna utrymmen. De breda stommarna på 80–120 cm har en egen fästmekanism för rördukar.