Kiitos kaikille jotka kävitte meitä tapaamassa Finnclean messuilla!

Investera i renlighet
med högklassiga städredskap

Städredskapen från Sappax är effektivt och ergonomiskt utvecklade för att städningen ska vara så snabb och behaglig som möjligt. Sappax-produkterna, som är utformade och tillverkade i Finland, tål användning och rengör alla ytor både hemma och i professionellt bruk.

Sappax för hemmabruk

Att städa är en del av livet. Det är också en del av vårt välbefinnande, eftersom vi mår bättre i en ren omgivning. En ren omgivning ger vårt liv ordning och harmoni och är förutom i vårt välbefinnande också en investering i vår bostad. Det lönar sig att investera i högklassiga städredskap.

För hemmet

För att städa ditt hem rekommenderar vi en multirengörare från Sappax på 40 eller 50 cm. Multirengöraren inkluderar en Sappax-stomme, ett profiljusteringsskaft och en rörduk.

Sappax-multirengöraren är ett städredskap som har slipats till perfektion och kan användas för att städa alla ytor i ditt hem. Istället för att använda många olika redskap kan du lita på multirengöraren från Sappax i alla situationer.

Som resultat av lång utformning skapades ett verktyg som du kan använda för att snabbt och effektivt rengöra varje hörna i ditt hem. Livet ska vara mer än bara städning.

För alla ytor

Med en Sappax-multirengörare kan du städa alla ytor i ditt hem. Du kan använda samma redskap för att tvätta, torka, damma och sopa. Förutom golv andra ytor är multirengöraren också lämpad till att damma av väggar och innertak. Tack vare den behändiga utformningen kan du också enkelt städa golvlister och trånga mellanrum.

Att välja ett högklassigt städredskap är också en investering i ditt hem

När du städar ytorna i ditt hem med en Sappax-multirengörare rengörs ytorna ordentligt och beläggningar av smuts förhindras. Ytorna hålls i bättre skick en längde tid och upprätthåller din bostads värde. Städning är en investering och redskapet spelar roll.

Sappax för professionellt bruk

Vi på Sappax vill investera i produkter som håller. Produkterna som vi utformar tål användning. Om du är professionell skapar våra städredskap besparingar i både arbetstid och underhållskostnader, vilket betyder att investeringen betalar sig själv.

För professionellt bruk

Multirengöraren från Sappax gör städarbetet effektivt och snabbt genom att förenkla behovet av att använda flera olika redskap till ett enda mångsidigt redskap.

Sappax-multirengöraren kan användas för tvätt, torkning, sopning och vaxning, vilket betyder att du kan göra nästan allt med ett redskap. Multirengöraren är också ergonomiskt utformad och underlättar på så sätt städarnas arbetsdagar.

Professionell utbildning

Sappax redskap för professionellt bruk kommer med en omfattande utbildning i användningen av produkterna och utnyttjandet av alla fördelar som de bär med sig. Du kan alltså med säkerhet få ut det mesta av din nya utrustning.

Lång livslängd

Multirengöraren från Sappax är tillverkad för att tåla långvarigt bruk. I utformningen har uppmärksamhet fästs vid hållbarheten och kvaliteten i stommens alla delar. Också rördukarna tål en kolossal mängd gånger i tvättmaskinen och hålls fortfarande i gott skick. Produkternas livslängd gör det lönsamt att investera i Sappax.

Sappax-produkter

Sappax profiljusteringsskaft

Sappax stomme

Rörduk, uppskuren mikrofiber

Rörduk, mikro/polyester

Raka med dubbelt blad L, lila

Raka med dubbelt blad XL, klar

Ta ett steg mot högklassiga städupplevelser och beställ din egen Sappax-multirengörare.

När du städar ytorna i ditt hem med en Sappax-multirengörare rengörs ytorna ordentligt och beläggningar av smuts förhindras. Ytorna hålls i bättre skick en längde tid och upprätthåller din bostads värde. Städning är en investering och redskapet spelar roll.